1 Ocak 1987 tarihinde Kayseri'de doğan genç oyuncu, müzik ve sahne sanatlarındaki kariyerine sağlam adımlarla ilerleyen bir isimdir. Müzik eğitimine 2001 yılında Mersin Üniversitesi Konservatuvarı'nda Türkol Çankaya ile başlayan oyuncu, 2003 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde Stilliana Stravreva'nın sınıfına burslu olarak kabul edilmiştir.

Uluslararası Projeler ve İlk Adımlar

2007 yılında World Youth Orchestra'nın projesine katılarak Berlin, Kasel ve Bodrum'daki konserlerde yer alan genç oyuncu, aynı yıl Bilkent Üniversitesi'nin çeşitli sanatsal çalışmalarına da katılmıştır. 2007 yılında Elite Model Look yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

7 katlı bina çöktü: 8 ölü 7 katlı bina çöktü: 8 ölü

Televizyon Dünyasına Adım

Genç oyuncu, 2011 yılında Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca'nın başrollerini üstlendiği "Nuri" dizisinde Kumru karakterini canlandırarak televizyon dünyasına adım atmıştır. Aynı yıl "Hayat Devam Ediyor" dizisinde Mina Seferidis karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Dizi ve Sinema Başarıları

2013 yılında "Emret Komutanım" dizisinde Albay'ın kızı rolüyle, 2014 yılında "Boynu Bükükler" dizisinde Mine karakteriyle yeniden izleyicilerle buluşmuştur. 2014 yılında "Karışık Kaset" filmi ile sinema dünyasına adım atan genç oyuncu, bu filmle sinemadaki kariyerini de başlatmıştır. Ardından "Deccal", "Her Şey Aşktan" ve "Dede Korkut Hikayeleri" gibi filmlerde de önemli rollerde yer almıştır.

Komedi ve Diğer Yapımlar

Yönetmen koltuğunda Serdar Işık'ın oturduğu komedi filmi "Hayati Tehlike"de başrolleri Toygan Avanoğlu ve Burç Kümbetlioğlu ile paylaşarak komedi türünde de yeteneklerini sergilemiştir.

Kaynak: Bülten