Uşak Belediyesi, tesis hakkında merak edilen soruları yanıtladığı bir paylaşımla duyurdu.

Kayaağıl Termal Tesisleri, her yaş grubuna hitap eden uygun fiyatlarla hizmet sunuyor. 0-7 yaş arası çocuklar için tesis kullanımı ücretsizken, yetişkinler için günlük giriş ücreti 100 TL olarak belirlendi.

Tesis İmkanları:

Tesis, ziyaretçilere geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Tuz odası, sauna odası, buhar odaları, masaj salonu, tatlı su havuzu, termal su havuzu, açık yüzme havuzu, aqua park, Türk hamamı, soyunma alanları ve duş alanları gibi pek çok seçeneği bünyesinde barındırıyor. Ayrıca, kafeterya ve vitamin bar ile ziyaretçilerine lezzetli yiyecek ve içecek seçenekleri sunuyor.

Çalışma Saatleri:

Tesis, Pazartesi hariç haftanın her günü 08.00 ila 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Açık Günler:

Kayaağıl Termal Tesisleri, haftanın 6 günü misafirlerini ağırlayacak. Yalnızca Pazartesi günleri, temizlik ve bakım için kapalı olacak. Ayrıca, tesisin açık yüzme havuzu ve aqua park kısmı, kadınlar için Salı, Cuma ve Cumartesi günleri; erkekler için ise Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri hizmet sunacak.

Ulaşım:

Tesis, 25 numaralı şehir içi toplu taşıma araçları ile rahatça ulaşılabilir. Orman Dairesi önünden başlayan seferler, Kayaağıl Termal Tesisleri'ne ulaşım sağlayacak şekilde düzenlenmiştir.

Sefer Saatleri:

ORMAN DAİRESİ ÖNÜ KALKIŞ:

- 10.00

- 11.30

- 13.00

- 14.30

- 16.00

- 17.30

- 19.00

KAYAAĞIL TERMAL KALKIŞ:

Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

- 11.00

- 12.00

- 13.30

- 15.00

- 16.30

- 18.00

Kayaağıl Termal Tesisleri, sağladığı uygun fiyatlar ve geniş hizmet yelpazesiyle ziyaretçilerine keyifli ve rahatlatıcı bir deneyim sunmaya hazır.

Muhabir: Seher ZEYBEK