Uşak'ın sel felaketi faturası çeşitli mahallelerden gelmeye devam ediyor. Kent merkezinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle çok sayıda iş yeri ile evi su bastı. Bazı esnaf ve vatandaşlar, kendi imkanlarıyla iş yerlerindeki suyu temizlemeye çalıştı. Ünalan Mahallesi'nde bulunan apartmanların bodrum katı ve bahçesini su bastı. Kemalöz Mahallesi sakinleri ise depo ve bodrumlarını pis su bastığı için yetkililerden yardım bekliyor. 

Uşak Kemalöz Su Bastı

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet haber sitesi olarak görüştüğümüz Kemalöz Mahallesi sakinleri, yaşadıkları sorunları aktararak yardım beklediklerini söyledi. 

Mahalle sakinleri, "Bizim oturduğumuz adres Kemalöz Mahallesi 1. Karahisar Sokak. Bu sokak, 3 yolun birleşimi olduğu için eğimden kaynaklı tüm pis su bizim sokaktaki evleri az veya çok farketmeksizin etkiliyor. 

Kavgada babasını bıçakladı! Kavgada babasını bıçakladı!

Uşak Kemalöz Su

Her yağmurda depolarımız, bodrumlarımız pis su doluyor. Bütün mahalleyi mağdur ediyor. Defalarca dilekçe verildi, muhtarlığa bildirildi ama sonuç alamadık. En son geçen dönem Belediye Başkanı geldiğinde ödenek olmadığını söyledi.  Yetkililerin Kemalöz Mahallesi sakinleri olarak sesimizi duymasını ve bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz" dedi. 

Uşak Kemalöz

Son olarak, sokakta bulunan elektrik trafosuna suyun gittiğini söyleyen mahalle sakinleri, olası bir tehlike yaratabileceğini söyledi. 

Muhabir: Ece Yıldırım