AK Parti, 24 Ocak'ta Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Keçiören ilçesindeki belediye başkanlığı için aday olarak belirlenen isim, Avukat Zafer Çoktan oldu. İşte, Zafer Çoktan'ınbilgileri, kariyeri ve siyasi geçmişi...

LÖSEV'den sahtekârlık uyarısı geldi.  Kapı Kapı Dolaşıp Para istiyorlar LÖSEV'den sahtekârlık uyarısı geldi. Kapı Kapı Dolaşıp Para istiyorlar

AK Parti'nin Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan, 1974 yılında Ankara Keçiören'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Çoktan, mesleğine avukat olarak adım atmıştır.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde aldığı eğitimin ardından avukatlık mesleğine yönelen Zafer Çoktan, hukuki alanda kariyerine devam etmiştir. Meslek hayatında edindiği deneyim ve bilgiyle Keçiören ilçesinin belediye başkanlığı görevine talip olmuştur.

Üniversite yıllarında Refah ve Fazilet Partisi'nde aktif olarak görev alan Çoktan, siyasi kariyerine bu dönemde başlamıştır. 2014 yılında AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş ve bu görevini 9 yıldır başarıyla sürdürmektedir. 

Kaynak: HABER MERKEZİ