Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta ter dökecek olan Uşakspor, yeni sezon öncesi Belediye Kütahyaspor ile Zafer Kupası için karşı karşıya geldi.

Uşakspor Zafer Kupası (1)

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Zafer kupasında Uşakspor ve Belediye Kütahyaspor dostluk için bir araya geldi. Dumlupınar Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşma, Belediye Kütahyaspor 2 - Uşakspor 1 skoruyla sonuçlandı. 

Sakarya’daki Fabrikada patlama anı kamerada Sakarya’daki Fabrikada patlama anı kamerada

Karşılaşmanın ilk yarısına iki takımda kontrollü başlarken Belediye Kütahyaspor topa daha çok sahip olan taraf oldu.  Kütahyaspor bu durumu değerlendiremezken, Uşakspor uzun top sonrası öne geçti. 

Uşakspor oyuncusu Murat Torun'un golü sayesinde ilk yarının 22'nci dakikasında skor 1-0 oldu. Golden sonrada Belediye Kütahyaspor ataklarına devam etti ve Mustafa Demirel defansın arkasına sarkarak aşırtma bir vuruş yaparak top ağlara gitti ve skor 1-1oldu.

Uşakspor Zafer Kupası

Karşılaşmanın ikinci yarısı daha çekişmeli geçerken, iki takım da gol aradı. Oyuna sonradan dahil olan Belediye Kütahyaspor oyuncusu İbrahim Zeytin beraberliği bozan golü attı. Karşılaşma, Belediye Kütahyaspor 2-1 Uşakspor skoruyla tamamlandı. Maç sonrasında iki takıma da kupa ve madalya verildi.

Muhabir: Ece Yıldırım