Yerel basın mensuplarına verilen kahvaltıda tanıtım öncesi bir konuşma yapan Zafer Partisi Uşak İl Başkanı Hakan Savaş; “Uşak uzun zamandır yönetilemeyen bir şehirdir. Bunu sadece belediye anlamında söylemiyorum. Genel anlamda Uşak halkı bakınca abu şehrin sahipsiz olduğunu görüyor.

31 Mart yerel seçimlerinin bir dönüm noktası olmasını dileyerek bugün sizlere adayımızı açıklayacağız.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Zafer Partisi olarak bize; “Siz son seçimde yüzde 2,5 gibi oy aldınız. Gücünüz nedir?” gibi sorular yöneltiliyor. Biz böyle durumlarda şu konuyu kendimize şiar alacağız. Zafer partisi ezilenlerin, Suriye’den kaçıp burada nargile tüttürenler varken Suriye ve El-bab’ta şehit düşenlerin ve gazi olanların annesinin babasının partisidir.

Zafer Partisi, bugün hiç kimsenin söyleyemediğini iktidara karşı söyleyebilen etk partidir. Çünkü bizim hiç kimseyle pazarlığımız yoktur.

Zaferp (1)

Bugün Uşak’ta gerek iktidar gerekse muhalefet partilerden adaylar çıkıyor, bir şey söylemiyor. Uşak’ta 10 yıldır yağmalanan ve talan edilen bir belediye var. Bildiğiniz üzere ben 40’a yakın dosyayı mahkemelere taşıdım. Dönemin İçişleir Bakanı Süleyman Soylu tarafından birçok dosyamıza soruşturma izni verilmemiştir. Biz bu sorunları seçim kampanyamız sürecinde tekrar dile getireceğiz.

Şimdi iktidar şunu söylüyor: “Merkezi iktidarla yerel iktidar aynı olmalıdır.”  Uşak’a baktığımızda nerdeyse 10 yıldır Kent Park mezbelelik bir halde duruyor. 15 yıldır yeni stadyum yapılacağı söyleniyor. Eskisi hala duruyor. Pazaryeri hala duruyor.

Hükmet sizden bakan sizden, belediye sizden. Elinizi tutan nedir? Bunun cevabını iktidardan bekliyoruz.

Adaylık açıklama süreci biraz geç oldu. Haftaya yeni bir toplantı düzenleyerek projelerimiz hakkında sizleri bilgilendireceğiz” dedi.

Zafer Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Furkan Kaya, “Uşak Üniversitesinin bitirdim. 11 yıldır Uşak’tayım. Seçim kampanyamız boyunca sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız ve sorunlara çözüm odaklı çalışacağız. Uşak’a hizmet için buradayız. Elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız” diyerek kendini tanıttı.

Zaferp (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ