Uşak Tren Garı’nda bulunan Uşak Arkeoloji Müzesi bitişiğindeki Müze Park’ta yapılan Genişletilmiş Divan Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Mustafa Şen’in yanı sıra, AK Parti Uşak İl  Koordinatörü Vahit Atalan, Furkan Katmerci ve İl ve İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Akdivan1-1

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, "AK Parti'de teşkilatlarımız bizim için çok önemlidir ve tüm teşkilatlarımız dimdik ayaktadır. Teşkilatlarımız bizim her şeyimiz. Güçlü bir Türkiye için güçlü bir iktidar gerekir. Güçlü bir iktidar için güçlü ama çok güçlü bir teşkilat gerekir. AK Parti teşkilatları çok güçlü olacak ki hükümet de öyle güçlü olsun" dedi.

“Türkiye çok güçlü olsaydı terörist İsrail Gazze’ye girmeye cesaret edemezdi”

, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olması için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden şen, sözlerine şöyle devam etti:

“Çok güçlü olsaydık, bu İsrail zalimi, bu İsrail teröristi Gazze'ye girmeye cesaret edebilir miydi; İmkansız, aklından bile geçiremezdi. O yüzden diyorum ki, çok çalışalım, işimizi tam, düzgün ve güzel yapalım, herkesten güzel herkesten önce yapalım ki güçlü, büyük ve tam bağımsız Türkiye ortaya çıksın. İşte o Türkiye ortaya çıktığında ortalıkta ne İsrail zulmü kalır ne Doğu Türkistan'dan size kötü haberler gelir ne Karadeniz'in kuzeyinde o savaş olur, ona hiçbirisi cesaret edemez ne Balkanlar'da birinin eline silah alacağı gelir ya da ne Suriye'de birinin burnu kanar. Bütün her şey güçlü, büyük ve tam bağımsız Türkiye'nin ufkuna bakıyor.”

Kapdv 3

“Teşkilatlar dünyanın yükü omuzlarında gibi çalışmalıdır”

Şen, “AK Parti teşkilatları, hiç kimseden bir şey beklemeden sanki tüm dünyanın yükü omuzlarındaymış gibi çalışmalıdır. tüm teşkilat mensuplarının güçlü Türkiye için işini en iyi şekilde yapması gerekmektedir.

Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

Cumhur İttifakı olarak  tüm mazlumların dertleriyle dertleniyoruz. Zulmü bitirmek için mücadele veriyoruz. Biz komşularımızın sınır güvenliği başta olmak üzere toprak bütünlüğünden yanayız. Hiçbir komşumuzun bölünmesi, parçalanmasından yana değiliz. Bizim gayretimiz onların da kurtuluşu içindir. O yüzden güçlü ve tam bağımsız Türkiye, aynı zamanda güçlü ve müreffeh bir bölge demektir, zulümden kurtulmuş bir dünya demektir” ifadesini kullandı.

AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ile İl Başkanı Himmet Yaşar da kısa bir selamlama konuşması yaptılar.

Program sonrası, Yaşar, Güneş ve Tuğrul Şen’e bir adet Eşme Kilimi hediye ettiler.

Akkilim

Muhabir: SALİH KILINÇ