AK Parti Uşak Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri kazanmak için bütün gücüyle çalışıyor. Parti içerisinde yönetim kurulu ve teşkilatların kendi aralarındaki toplantıları sürekli yapılırken mahalleler de ziyaret ediliyor. Burada vatandaşların derdi dinlenip görüş alış verişinde bulunuluyor.

Konu ile ilgili AK Parti Uşak Teşkilatı sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada; “İl Başkanımız Himmet Yaşar başkanlığında haftalık olağan yürütme kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantımızın ardından yeni Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte ortak yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Toplantılarımızın şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” denildi.

Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı

Açıklamada, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’un da katıldı bir toplantının Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapıldığı belirtilerek; “Milletvekilimiz Fahrettin Tuğrul, Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Bayar, İl Başkan Yardımcılarımız ve Merkez İlçe Yönetim kurulu üyelerimizin katılımları ile Mehmet Akif Ersoy mahallesi sakinlerimizle ile kahve buluşmasına katıldık.

Bizlere olan desteğini her daim gönülden hissettiğimiz Mehmet Akif Ersoy mahallesi sakinlerine teşekkür ederiz” ifadesi kullanıldı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK