Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 17 Kasım 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Emine Sevim Göksal 

Hasan Göksal'ın Annesi, Emine Sevim Göksal vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Kalfa Camiiden alınarak Kalfa Mezarlığında defnedilecek.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

  • Asiye Yılmaz 

Hikmet Akgün'ün Eşi, Asiye Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Dikilitaş Camiiden alınarak Karakaya Mezarlığında defnedilecek.

  • Akkoç Karataş

Murat Şahin'in Dedesi, Akkoç Karataş vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Eğlence Köyünde defnedilecek.

  • Özkan Paksu 

Yaşar Paksu'nun Eşi, Özkan Paksu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Bölme Camiiden alınarak Bölme Mezarlığında defnedilecek.

  • Dudu Göral 

Önder Göral'ın Annesi, Dudu Göral vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Banaz/Kaylı Köyünde defnedilecek.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten