CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayı Çağlar Samancı’dan şok açıklamalar:

CHP Genel Merkezi tarafından demokrasi, adalet gibi kavramların yok sayıldığını belirten CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayı Çağlar Samancı, CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım’ın başkan yardımcılığı teklifini de reddettiğini açıkladı.

İşte Samancı’nın gündeme bomba gibi düşen açıklamaları:

Karahallı’da halk ekmek satışları başladı Karahallı’da halk ekmek satışları başladı

Saygıdeğer yol arkadaşlarım, dostlarım ve hemşerilerim;

 Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Aday Adayı olarak çıktığımız bu yolda, CHP ve bizlerin en büyük arayışı olan ve toplumun her alanda en çok ihtiyacı olan demokrasi, adalet gibi kavramlar, değişim, ön seçim gibi söylemleri temel alarak göreve gelen genel merkez tarafından yok sayılarak parti içinde dahi demokrasi ve adalet sağlanamamış, genel merkezin kararı ile atama yapılarak CHP üyelerinin demokratik hakkı ellerinden alınmıştır.

Hak yememek hak yedirtmemek adına susmak yada tepkisiz kalmak maalesef uğruna mitingler düzenlediğimiz adalet, demokrasi, partimizin geleceği, toplumsal ve milli özgürlüğümüz için en büyük tehlikedir.

Bugün dünyayı, Türkiye yi ve yaşadığımız kenti ve insanların hayatını değiştirmek istiyorsak buna ilk önce kendimizden başlamalı ve haksızlıklar karşısında sesimizi duyurmalıyız.

Aday adaylık sürecinde CHP'nin menfaati ve kazanması için emek sarf ettiysek yine CHP'nin kazanması için gerekli her türlü çalışmayı sergileyeceğimizden de  kimsenin  şüphesi olmamalıdır.

Bilinmelidir ki hayal ettiğimiz kadar değil direndiğimiz kadar özgürüz. Değişmesine inandığı şeyler, hayalleri ve umutları için mücadele yolunu seçmeyenler, kaybetmeye mahkûmdur.

Sayın Yalım’a başkan yardımcılığı teklifi için teşekkür ediyorum

Yine tarafımıza büyük bir siyasi nezaket ile CHP Uşak Belediye Başkan adayı Sayın Özkan Yalım tarafından teklif edilen başkan yardımcılığı kadrosu için teşekkür ediyor, Uşak' ın sesimize ihtiyacı olduğu her konuda, her mecliste, her mücadelesinde hiçbir makam, mevki ,koltuk talebimiz  olmadan , inandığımız için mücadele ettiğimizin, edeceğimizin de bilinmesini istiyoruz.

 Ve yine belirtmek isterim ki kaybettiğimizde değil vazgeçtiğimizde yeniliriz, kaybetmiş değil, vazgeçmiş hiç değiliz birlikte kazanmak için gerekli her çabayı göstereceğiz.  Birlikte başaracağız. 

Yalım 1

Muhabir: Salih KILINÇ