CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, 6 Şubat 2023 yılında yaşanan ve 50 bini aşkın canı yitirdiğimiz Kahramanmaraş depremlerinin yıldönümünde üzüntülerini belirtti ve Uşak Belediye Başkanı seçildiği takdirde Uşak için depremle ilgili tüm projelerinin hazır olduğunu belirtti.

CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan ve kalabalık bir partili grubuyla sabaha karşı seçim çalışması için Uşak Belediyesi Sebze ve Meyve Hali’nde giden CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, burada depremlerde yitirilen canlar için 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı

424590522 3223251187969410 1094931475451053825 N

Daha sonra bir konuşma yapan CHP Uşak İl Başkanı Yazgan; depremde yaşamını yitiren vatandaşların acısını hala yüreklerinde hissettiklerini belirterek Allah’tan rahmet diledi.

Depremin olduğu saatte saygı duruşu ile yitirilen canları andıklarını belirten Yalım, “Tam bir yıl önce bu saatlerde 11 ilde birçok vatandaşımızı kaybettik.  Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum.

Kahramanmaraş depremleri yaşandığı gün öğleden sonra deprem bölgesindeydim. Bölgede nelerin eksik olduğunu ve yapılmadığını çok iyi gördüm.

Vatandaşların desteği ile Uşak Belediye Başkanı seçildiğim takdirde, Uşak’ta arama kurtarma ekibinden başlayarak hazır olan depremle ilgili tüm projelerimi hayata geçireceğim” dedi.

Muhabir: (SALİH KILINÇ)