Eski dönem il başkanı Koray Akgün, bayrağı Sevinç Yazgan'a teslim ederek duygusal bir an yaşattı. Törende, eski dönem il başkanı Koray Akgün ve yeni dönem il başkanı Sevinç Yazgan, partinin yönetim kurulu üyeleri ve diğer katılımcılarının huzurunda açıklamalarda bulundular.

Merkez ilçe başkanı Uğur Dümen, "Bugün yeni seçilen Sevinç Hanım'la önceki dönem il başkanımız Koray Akgün'ün devir teslim töreni için buluştuk. Koray Başkan'a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Sevinç Hanım'a da yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Koray Akgün ise duygusal bir konuşma yaparak, "Bir süreci atlattık. Seçim döneminden geçtik. Yaklaşık 4 yıldır bir yönetim kurulundayım. Arkadaşlarımızla beraber süreci gayet iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Önceki dönem İl başkanımız, şimdiki vekilimiz Ali Karaoba'ya yaptığı hizmetlerden dolayı, merkez ilçe başkanımız Uğur Dümen'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Sevinç başkanımıza da bundan sonraki dönemde kendisine başarılar diliyorum. Bugün bayrağı devredeceğiz. İnşallah partimizi yerel seçimlerde de en iyi şekilde yukarıya taşıyacağına hiç şüphem yok. Kendisine tekrar başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

CHP Uşak Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz da duygusal bir teşekkür konuşması yaparak, "Koray Başkan'a verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yolun bitmesi aslında bir başlangıçtır. Koray Başkanımın bizim yanımızda her zaman olacağına inancım tamdır. Kadın olarak seçilen il başkanımız Sevinç Hanım'a da her zaman yanında olacağımıza söz veriyoruz. Başarılar diliyorum, hayırlı olsun." dedi.

Yeni il başkanı Sevinç Yazgan, "Bu bir bayrak yarışı dün Koray Başkanımızdı, bu yarışı sürdüren bugün ben varım, yarın bir başka arkadaşım bu yarışı, bu bayrağı eline alacak. Koray Başkanın da az evvel söylediği gibi yıllarca birlikte yönetimlerde beraber çalıştık. Ben inanıyorum ki bu süreçte de benim hep yanımda olacak. Desteğini esirgemeyecek. Burası bir yuva. Ekip olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Bayrağı şerefle alıyorum. En büyük hedefimiz Uşak'ta belediyeleri kazanmak çünkü önümüzde çok yakın vadede 6 ay gibi kısa bir sürede belediye seçimleri var, yerel seçimler var. Biz omuz omuza birlikte başarıya ulaşacağız. Bayrağımızı dalgalandıracağız belediyelerde. Bu motivasyonla görevi devralıyorum. Her şey için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

Muhabir: Seher ZEYBEK