2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu 2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu

Aksiyon sinemasının vazgeçilmez isimlerinden Jason Statham, bu kez farklı bir tarzda izleyici karşısına çıkıyor. Çılgın Joe filmi, Afganistan'daki travmatik olaylardan sonra Londra sokaklarında hayatta kalmaya çalışan eski bir askerin hikayesini anlatıyor. Jason Statham'ın başrolde olduğu film, aksiyon, gerilim ve dram unsurlarını başarıyla harmanlıyor.

Filmin konusu, Joey Jones adlı eski bir askerin yaşadığı dramatik olaylar etrafında şekilleniyor. Afganistan'da bir top atışı sonucu biriminin paramparça oluşuna tanıklık eden Joey, geçmişini ardında bırakarak Londra sokaklarına sığınıyor. Ancak geçmişiyle yüzleşmekten ve doğru olanı yapmaktan kaçamayacak. Bir çetenin acımasızlığından kaçarken zengin bir adamın dairesine sığınan Joey'nin hayatı, bu olayla bambaşka bir hal alıyor.

Filmde Başrol Oyuncusu: Jason Statham

Jason Statham, aksiyon filmleriyle tanınan bir isim olmasına rağmen, Çılgın Joe filmi ile daha duygusal ve dramatik bir karaktere hayat veriyor. Araba kovalamacaları, dövüş sahneleri ve patlamaların yanı sıra, Statham'ın bu filmdeki performansı da dikkat çekiyor.

Filmdeki Diğer Oyuncular ve Rolleri

Filmin başarılı oyuncu kadrosunda Jason Statham'a eşlik eden isimler de dikkat çekiyor. Agata Buzek, Rahibe Cristina rolünde, Vicky McClure, eski kız arkadaşı Dawn karakteriyle, Benedict Wong, Çin mafyasındaki bağlantı Mr. Choy olarak, ve Christian Brassington, zengin adamın dairesine girdiği adamın arkadaşı Max Forrester rolünde yer alıyor.

Çılgın Joe filmi, 2013 yılında vizyona girdiği tarihten itibaren hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar alarak, Jason Statham'ın farklı bir oyunculuk deneyimini sunuyor. Başarılı senarist Steven Knight'ın yönetmenliğini üstlendiği film, izleyicilere aksiyon dolu bir hikaye sunmanın yanı sıra duygusal derinlik de vaat ediyor.

Editör: Seher ZEYBEK