Sosyal medya dünyasının öne çıkan isimlerinden biri olan Ece Taşer, TikTok, Instagram ve YouTube platformlarında kaliteli içerikler üreterek geniş bir takipçi kitlesine ulaşıyor. Genç yaşına rağmen sadece eğlenceli içerikleriyle değil, aynı zamanda özel hayatını ve yaşam tercihlerini paylaşarak dikkat çekiyor.

24 yaşında evlenen ve 29 yaşında olan Ece Taşer, 5 yıldır eşi Ali ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Genç çift, Ali'nin polislik mesleğini bırakıp Muğla'nın güzel ilçesi Köyceğiz'e yerleşerek hayatlarına yeni bir yön verdi. Bu kararıyla ilgili "İyi ki yapmışız" dediği videolarıyla bilinen fenomen, izleyicilerine samimi bir bakış açısı sunuyor.

Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli

Ece Taşer

Sosyal medya platformlarında @ecemtaser kullanıcı adıyla tanınan Ece Taşer, kısa sürede 187 bin takipçiye ulaştı. Ancak, ünlü fenomenin eşi Ali ile olmadan çıktığı tatil videosu, sosyal medya kullanıcılarından tepki alarak gündeme oturdu. Taşer, gelen eleştirilere sert yanıtlar vererek, özel hayatına dair net bir duruş sergiliyor.

Ece Taşer, sadece eğlenceli içerikleriyle değil, yaşam tarzı ve tutumlarıyla da dikkat çekerek sosyal medya dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ece Taşer 3

Arkadaşlarıyla beraber Avrupa turuna ve 2 kez de yaz tatiline gittiğini söyleyen ünlü fenomen daha sonrasında gelen tepkilere seyircisiz kalmayarak ecemtaser adlı Instagram hesabını kapattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ