Etimesgut Belediye Başkan Adayı: Enver Demirel Kimdir

AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları arasında yer alan Cumhur İttifakı'nın Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel'in özgeçmişi merak konusu oldu. İşte Enver Demirel'in hayatına dair detaylar:

CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'de Cami Temel Atma Törenine Katıldı: CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'de Cami Temel Atma Törenine Katıldı:

Enver Demirel, 1961 yılında Etimesgut'un Aşağı Yurtçu Mahallesi'nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Etimesgut'ta tamamlayan Demirel, bir süre serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik yaparak serbest ticari faaliyetlerde bulundu.

Siyasi kariyerine Milliyetçi Hareket Partisi’nde başlayan Demirel, 1995-1999 yılları arasında MHP Etimesgut İlçe Başkanlığı görevini üstlendi.

1999 yılında MHP'nin adayı olarak katıldığı 18 Nisan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanlığı'na seçilen Enver Demirel, 5 yıl süren başarılı bir görev dönemi geçirdi. 2004 seçimlerini kaybettikten sonra siyasetten uzaklaşmayarak, parti genel merkezi ve ilçe teşkilatında görev aldı. 2006 yılında ilçe kongresinde tekrar Etimesgut İlçe Başkanlığı'na seçildi.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde MHP tarafından tekrar belediye başkanlığına aday gösterilen Demirel, Etimesgut halkının desteğiyle 5 yıl aradan sonra 2. kez belediye başkanı oldu. Aynı başarıyı 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde tekrarlayarak üçüncü kez belediye başkanı seçildi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP ve Cumhur İttifakı'nın adayı olarak katılan Enver Demirel, Etimesgut'un 4. kez belediye başkanı seçildi. Halen bu görevini sürdüren Demirel, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ