Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas, işini düzgün yapan lokantacı, restoran ve kafe esnafının  aynı kefeye konmasını çok yanlış bulduğunu belirtti.

İğneden ipliğe her şeye durmadan gelen zamlar vatandaşın ve esnafın belini doğrultmasına izin vermiyor. Sürekli fiyat artışının en çok yansıdığı yerler restoran ve kafeler olunca vatandaşlar da harekete geçti. Sosyal medyadan bir çağrı yapılarak 20 ve 21 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri kafe ve restoranların boykot edilerek gidilmesi istendi ve bu kampanya bir anda çığ gibi büyüdü.

Boykot (1)

Bu boykotu boykot ettiğini belirten Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas; “Cafe ve Restoranların boykot edilmesi : Öncelikle hemen belirteyim, tüm restoran ve cafeler in boykot edilmesine karşıyım. İşini doğru yapan, hakkaniyetle fiyat belirleyen işletmeleri cezalandırmak  çok yanlış.  Restoranlarda binlerce insan ekmeğinin peşinde ülkede pahalılık sadece restoranlara özgü bir sorun değil, her ay belli bir meslek gurubunu boykot mu edelim.?                     

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

Düşük faiz, yüksek enflasyon döneminde, herkes elindeki parayla zam gelmeden bir şeyler almak istedi, yeme içme için harcamalar dönemde çok arttı. Şimdi ekonomi sıkışınca bu fiyatlar hepimize yüksek geliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Muhabir: SALİH KILINÇ