AKM Haberleri

AKM haberleri ve güncel AKM gelişmeleri, AKM ile ilgili tüm video, AKM fotoğrafları ve AKM haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak AKM'de yumruklar konuştu. Milletvekili Ali Karaoaba ile Belediye Başkanı Özkan Yalım sert bir dille küfürleşirken, birisi Yalım’ı yumruklamak istedi.

Gündem

Şef Murat Şahintürk yönetimindeki Uşak Neva Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu, beraber ve solo seslendirdikleri şarkılılarla kulakların pasını sildi...

Gündem

Uşak Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenlerden kurulu "Öğretmenler Ritim Orkestrası” izleyicileri birbirinden kıvrak ritimlerle coşturdu.

Gündem

Nazım Hikmet'in en büyük ilham kaynağı, ölümsüz aşkı "Piraye" tiyatro oyunu Uşak'ta sahne alacak.

Genel

Santur Ustası Sedat Anar "İlahiler, Deyişler, Nefesler" Konseri ile Uşaklılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gündem

Uşak Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ''Yedi Bölge Saz Nağme'' konseri Uşaklıların kulaklarını pasını sildi.

Gündem

Uşak Belediyesi, sosyal aktivite ve kültürel programları kapsamında düzenlediği etkinliklerle vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Gündem

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sanatın ve sanatçının yanında olma vizyonunu sürdürüyor.

Gündem

Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Git Gel Dolap" isimli oyunun prömiyer özel gösterimi uşaklılar tarafından büyük ilgi gördü.

Gündem

Uşak, ilham dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaparak, "İnsana Yolculuk" adlı etkileyici bir söyleşiye tanıklık etti.

Gündem

Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ömer Akgül'ün öncülüğünde düzenlenen "Ruha Şifa" adlı Hüsn-ü Hat sergisi, Atatürk Kültür Merkezi...

Gündem

Mukaddes üç aylar iki gün sonra başlıyor. Uşak’ta da üç ayları karşılamak için Uşak Belediyesi özel bir program düzenledi.

Genel

Uşak Şehir Tiyatrosu'nun "Git Gel Dolap" isimli oyunu 09-10 Şubat 2024 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Genel

31 Mart yerel seçimlerine 35 gün kala Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bugün projelerini açıklayacağını duyurdu.

Gündem

ADD Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen “Etem Tem Fotoğraf Sergisi” Uşak Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda Uşaklıların beğenisine sunuldu. Açılışını Uşak...