Fevzi Çakmak Haberleri

Fevzi Çakmak haberleri ve güncel Fevzi Çakmak gelişmeleri, Fevzi Çakmak ile ilgili tüm video, Fevzi Çakmak fotoğrafları ve Fevzi Çakmak haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Uşak’ın o mahallesine saat 09.00 ile13.00 arası bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezinde bulunan iki mahalleye elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde 2 mahalle ve 3 ilçeye bağlı yerleşim alanlarında elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın, Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde 2 mahallede ve Banaz ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Fatih ve Fevzi Çakmak mahalleri ile Sivaslı ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, ayarın Uşak merkezin 4 mahallesi ve Ulubey ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak’ta 3 mahalleye elektrik verilmeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Fevzi Çakmak ve Kuyucak Mahalleri ile Banaz, Eşme ve...

Asayiş

Gece bilinmeyen nedenle çıkan yangında lüks bir araç cayır yandı. Uşak Belediyesi İtfaiyesinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.