Itfaiye Haberleri

itfaiye haberleri ve güncel itfaiye gelişmeleri, itfaiye ile ilgili tüm video, itfaiye fotoğrafları ve itfaiye haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak’ın ormanlarından sonra şehir merkezi de yanmaya başladı. Çay kenarında bir işyerinde çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.

Asayiş

Muş’ta baraj gölüne giren çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 4 kişinin boğularak hayatını kaybettiği olayda ölü sayısı 5’e yükseldi.

Gündem

Az evvel Uşak’ta bir lunaparkta çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın kısa zamanda kontrol altına alındı.

Gündem

Uşak'ın Banaz ilçesinde samanlıkta çıkıp ahıra sıçrayan yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Gündem

Uşak merkez ilçeye bağlı Köprübaşı Köyü Kıranköy Mahallesi civarında çıkan yangın rüzgarında etkisiyle ormanlık alanları kül ederek ilerliyor.

Gündem

Uşak’ın Yenişehir köyündeki saat 16.00 sıralarında başlayan ve ekili tarlaları küle çeviren yangının tamamen kontrol altına alındığı öğrenildi.

Gündem

Yaklaşık bir saat kadar önce Uşak Merkez ilçeye bağlı Yenişehir köyünde büyük bir yangın çıktı. Ekili tarlalar cayır cayır yanıyor.

Gündem

Uşak merkeze bağlı Yenişehir köyünde çıkan büyük tarla yangının nedeni belli oldu. Yangın Çalıkhasan köyüne doğru ilerliyor.

Gündem

Uşak’ın Eşme İlçesine bağlı Narıncalı köyüne komşu olan Manisa/ Alaşehir İlçesine bağlı İsmailbey Mahallesinde ki yangın Uşak’a geçmeden kontrol altına...

Asayiş

ADANA’NIN KARAİSALI İLÇESİNDE BAHÇEYİ ÇAPALARKEN AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ADAM, İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

Genel

Uşak'ta bir tekstil fabrikasında çıkan ve yan binaya sıçrayan yangın söndürüldü.

Gündem

Tekstil atıkların toplandığı depo alev alev yandı. Depo kül olurken depo sahibi yangından kurtardığı tavuğuna böyle sarıldı

Genel

ÇANKIRI’NIN ELDİVAN İLÇESİNDE ÇIKAN ARAZİ YANGINI İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.

Asayiş

GİRESUN’DA AĞAÇ KESTİĞİ SIRADA DENGESİNİ KAYBEDEREK UÇURUMA YUVARLANAN BİR KİŞİ İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI.

Asayiş

KOCAELİ’NİN DERİNCE İLÇESİNDE BULUNAN LİMANIN GERİ DÖNÜŞÜM TANKINDA PATLAMA MEYDANA GELDİ. PATLAMA SEBEBİYLE MEYDANA GELEN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİ SÖNDÜRÜRKEN HERHANGİ...

Asayiş

KARTAL'DA CAN PAZARI; APARTMANDA MAHSUR KALANLARI İTFAİYE EKİPLERİ BALKONDAN KURTARDI

Asayiş

ÇORUM'UN ALACA İLÇESİNDE YEM YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ. KAZADA TIR İÇERİSİNDE SIKIŞAN SÜRÜCÜ İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI.

Genel

SAKARYA’NIN HENDEK İLÇESİNDE BULUNAN BİR MARKETİN DEPOSUNDA ÇIKAN VE PANİĞE SEBEP OLAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ.

Asayiş

KAHRAMANMARAŞ’TA BOŞ MÜSTAKİL EVDE YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRMEYİ BAŞARIRKEN, MAHALLE HALKI YANGININ UYUŞTURUCU KULLANAN ŞAHISLARIN ÇIKARDIĞINI İDDİA...

Gündem

UŞAK’TA ELYAF ÜRETİMİ YAPAN FABRİKADA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİN MÜDAHALESİ SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ.

ÜLKEYİ YASA BOĞAN VE ON BİNLERCE KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERİN ARDINDAN EŞİNİ, ÇOCUKLARINI VE AİLESİNİ BİR YANA BIRAKARAK...

Asayiş

KOCAELİ’NİN İZMİT İLÇESİNDE ÇALIŞTIĞI ESNADA SAĞ ELİNİ KIYMA MAKİNESİNE SIKIŞTIRAN ŞAHSI İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI.

Asayiş

TEKİRDAĞ ÇORLU’DA TIR İLE KAMYON ÇARPIŞMASI SONUCU ARAÇ İÇİNDE SIKIŞAN KAMYON ŞOFÖRÜNÜ İTFAİYE KURTARDI.

Asayiş

GAZİOSMANPAŞA’DA 9 KATLI İŞ HANININ -1. KATINDA YANGIN ÇIKTI. KAPALI KEPENKLERİ KIRARAK İÇERİ GİREN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ.

Genel

ELAZIĞ’DA PARK HALİNDEYKEN BİR ANDA YANMAYA BAŞLAYAN OTOMOBİL, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLEREK KONTROL ALTINA ALINDI.

Asayiş

SAMSUN'DA YÜKSEK GERİLİM HATTI DİREĞİNDE ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK YARALI HALDE DİREKTE MAHSUR KALAN İŞÇİ, İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN BULUNDUĞU YERDEN KURTARILARAK...

Genel

HAKKARİ BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, GECE YARISI MERDİVEN BOŞLUĞUNA DÜŞEN KEDİYE KURTARDI.

Asayiş

GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİ KENDİSİNİ KURTARAN İTFAİYE ERLERİNİ UNUTMADI

Ekonomi

Uşak Tekstil OSB itfaiye araç filosunu 7 bin litre su ve 3 bin litre köpük kapasiteli modern bir itfaiye aracıyla...

Asayiş

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE KAMYONET SÜRÜCÜSÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK UÇURUMDAN 100 METRE AŞAĞIYA UÇTU. YARALI SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI.