Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak'ın Eşme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden çocukların sayısı ikiye yükseldi. Amcaoğulları iki çocuğun vefatı büyük üzüntü yarattı.

Gündem

Uşak Belediyesi zabıta ekipleri motosiklet girişi yasak olan İsmetpaşa Caddesi’nde giren motosiklet sürücülerine ceza yağdırdı.

Asayiş

Aydın'ın Söke ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Genel

Eskişehir’de çalınan 14 motosiklet polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda bulunurken, meydana gelen olaylarla ilgili 10 şüpheli yakalandı.

Gündem

Dün gece saatlerinde Uşak merkezde kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu 19 yaşında bir genç yaşamını yitirdi.

Gündem

Banaz İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıçarslan, ilçede faaliyet gösteren motosiklet bayiiler ve tamircileri ile bir toplantı düzenledi.

Gündem

Türkiye İstatistik Enstitüsü (TUİK) tarafından yapılan araştırmaya göre; motorlu kara taşıt kayıtlarında Uşak’ta bir önceki aya göre yüzde 1,92 artış...

Gündem

Uşak'ta Bozkuş köyü yolunda midibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Gündem

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde çevreye rahatsızlık veren ve plakasız olan motosikletler toplanarak sürücülere para...

Asayiş

ISPARTA’DA MOTOSİKLETİN MOTOR KISMINA GİREN 1 BUÇUK METRE UZUNLUĞUNDAKİ YILAN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN ÇIKARILDI.

Genel

ADIYAMAN’DA MOTOSİKLET İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU 1 KİŞİ YARALANDI.

Asayiş

EYÜPSULTAN’DA ARAÇLA AKARYAKIT İSTASYONUNA GELEN 4 KİŞİ, 2 MOTOSİKLETLİ ŞÜPHELİNİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRADI. SİLAHLA ATEŞ AÇILAN 4 KİŞİ DE SALDIRIYA...

Asayiş

MOTORSİKLET KAMYONUN ALTINA GİRDİ.

Gündem

Uşak Ulubey İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi ekipleri, yaptıkları denetimde kurallara uymayan sürücülere ceza kesti.

Asayiş

MALATYA’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA 1’İ AĞIR 2 KİŞİ YARALANDI

Asayiş

AYDIN'IN SÖKE İLÇESİNDE MOTOSİKLETİN ORTA REFÜJE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 44 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ.

Genel

Uşak'ın Banaz ilçesinde otomobilin motosiklete çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Asayiş

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SAVRULDUĞU KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, 3 KİŞİ DE YARALANDI.

Asayiş

KOCAELİ'NİN DARICA İLÇESİNDE SÜRAT MOTOSİKLETİ İLE ELEKTRİKLİ MOTOSİKLETİN KAFAYA KAFAYA ÇARPIŞMASI NETİCESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.

Asayiş

MİLAS’TA FECİ KAZA: 1 AĞIR YARALI

Asayiş

KİLİS-SURİYE ÖNCÜPINAR GÜMRÜK KAPISI YOLUNUN 5’İNCİ KİLOMETRESİNDE MOTOSİKLET İLE KİMLİĞİ BELİRSİZ JİP SÜRÜCÜSÜNÜN KARIŞTIĞI KAZADA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ FECİ ŞEKİLDE ÖLÜRKEN,...

Gündem

Uşak merkezde sürücü belgesi olmayan bir motosikletli kamyonet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Asayiş

ADANA’DA MOTOSİKLETLİ ŞÜPHELİLER TARAFINDAN KAHVEHANEYE YAPILAN SİLAHLI SALDIRIDA 2 KİŞİ YARALANDI.

DENİZLİ

DENİZLİ’DE MOTOSİKLETLİ YUNUS TİMLERİNİN KENT GENELİNDE YAPTIĞI UYGULAMALARDA SAHTE BANDROLLÜ ALKOL VE UYUŞTURUCU MADDE YAKALADI.

Asayiş

TARSUS'TA TRAFİK KAZASINDA AMOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AHMET GÜLEŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Asayiş

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE ÖNÜNDEKİ MOTOSİKLETE ÇARPARAK KONTROLDEN ÇIKAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ KARŞI ŞERRİTTE İLERLEYEN KAMYONUN ALTINDA KALDI. SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI...

Asayiş

EDİRNE’NİN KEŞAN İLÇESİNDE DEVRİLEN MOTOSİKLETTEN DÜŞEREK 9 METRE SÜRÜKLENEN SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

Gündem

Uşak Elmalıdere Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ve otomobil çarpıştı. Motosiklete bulunan karı kocanın hayati tehlikesi olduğu bildirildi.

Gündem

Sivaslı ilçemizde Uşak-Denizli karayolu üzerine meydana gelen kazada az evvel bir otomobil ve motosiklet çarpıştı. Motosiklette bulunan 2 kişi yaralanarak...

Gündem

Gece saatlerinde meydana gelen kazada motosiklet ve kamyonet çarpıştı. Kaza sırasında motosiklette bulunan 2 genç kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.