Orman Yangını Haberleri

Orman Yangını haberleri ve güncel Orman Yangını gelişmeleri, Orman Yangını ile ilgili tüm video, Orman Yangını fotoğrafları ve Orman Yangını haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Brezilya’nın Sao Paulo eyaletinde yayılan orman yangınları nedeniyle 30 şehirde yüksek alarm durumuna geçildi, alevlere müdahale eden 2 kişi hayatını...

Asayiş

KARABÜK’ÜN OVACIK İLÇESİNDE SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINDA 44 SAATİ GERİDE BIRAKAN ORMAN YANGININA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

Asayiş

ÇANAKKALE'NİN AYVACIK İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA BAŞLAYAN YANGINI EKİPLER KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHELEYE BAŞLADI.

Asayiş

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerinde orman yangını çıktı. Urla Çeşmealtı Denizli Mahallesi'nde devam eden yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor.

Yaşam

- İzmir Valisi Süleyman Elban: - "Yangın henüz kontrol altına alınabilmiş değil" - "Yerleşim yerleri açısından şu an için bir...

Asayiş

İzmir'in Urla ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Asayiş

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi kırsalında orman yangını çıktı. Ekipler, yangını söndürme çalışmalarına başladı.

Asayiş

Ekipler alevlerin içerisinde kalmaktan son anda kurtuldu

Gündem

Uşak'ta ilçesinde dün iki noktada çıkan orman yangınları, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Genel

Kütahya’nın Gediz ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Gündem

Uşak Merkez İlçe Sorkun ve Belkaya Köyleri arasında kalan ormanlık alanda bugün saat 14.00 sıralarında orman yangını başladı.

Asayiş

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekipleri ormanlık alana sevk edildi.

Genel

Bulgaristan’da çıkan ve Edirne’nin sınır köylerine dayanan orman yangını ürkütücü boyuta ulaştı.

Asayiş

Balıkesir'in Ayvatlar kırsal mahallesinde ormanlık alanda başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Asayiş

Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor

Genel

İzmir’in Menderes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale başladı.

Asayiş

İzmir’in Foça ilçesinde araçtan çıkıp ormanlık alana sıçrayan yangın, havadan ve karadan müdahaleler ile kontrol altına alındı.

Gündem

Dün, Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Cinoğlu ve Hanoğlu köyleri arasındaki biçilmiş arazide çıkan yangının tamamen kontrol altına alındığı açıklandı.

Gündem

Uşak’ın Sivaslı içesi Cinoğlu ve Hanoğlu köyleri arasında  bulunan meşelik alanda anız yangını çıktığı öğrenildi.

Genel

Uşak'ın Banaz ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Genel

Antalya'nın Lara bölgesinde orman yangını çıktı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlık ekipler yangına karadan ve havadan müdahale ediyor.

Genel

İzmir'in Selçuk ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Çevre

Bolu Valisi Erkan Kılıç, orman yangınlarıyla mücadele çerçevesinde ormanlara 3 ay girişin yasaklandığını hatırlatarak, "Orman yangınlarının şakası yok. Herkes üstüne...

Gündem

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi’ne gelen bir habere göre şu anda Eşme ilçesine bağlı Takmak köyünde bir yangın çıktı.

Asayiş

BURSA'NIN BÜYÜKORHAN İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN SABAH SAATLERİNDE KISMI KONTROL ALTINA ALINDI. RÜZGARIN ETKİSİYLE TEKRAR BAŞLAYAN YANGINA EKİPLER SEFERBER...

Asayiş

MARMARA VE EGE BÖLGESİ'NDE SICAKLIKLARININ YÜKSEK SEYRETMESİ İLE BİRLİKTE ARTAN YANGIN OLAYLARI RAKAMLARA DA YANSIDI. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE BAĞLI İTFAİYE...

Gündem

Uşak merkeze bağlı Köprübaşı köyü Kıran köy mahallesinde dün akşam başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangın, yeniden hortladı.

Gündem

Uşak’ta yine bir köyün kırsalında yangın çıktı. Anızlardan başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Köy boşaltıldı. İtfaiye ekipleri yangın yerine ulaştı.

Gündem

Uşak’a 40 kilometre uzaktaki Fırdan köyünde bilinmeyen bir nedenle çamlıkta başlayan yangın köylülerin dikkati sayesinde büyümeden söndürüldü.

Asayiş

ÇANKIRI’NIN KIZILIRMAK İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGINI, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.