Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü Haberleri

Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü haberleri ve güncel Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü gelişmeleri, Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü fotoğrafları ve Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Turizm ve Kültür Müdürü Sabri Ceylan Uşak İl Genel Meclisi üyelerine müdürlüğünce yürütülen “Uşak Kültür Rotası” projesini tanıttı.

Gündem

Uşak Valiliği himayesinde, Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen “Uşak’ı tanıtım atağı”, sosyal medyayı salladı.

Gündem

Baharın müjdecisi Hıdırellez Uşak’ın Yenişehir köyü İlkokulunda tüm köylülerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gündem

Uşaklı yazar Prof. Dr. İskender Pala’nın bağışladığı eserlerden oluşan İskender Pala Kitaplığı bölümü 60. Kütüphane Haftası vesilesiyle açıldı.

Gündem

Uşak’ı tanıtmak için; @gezsen.usak  instagram sayfası kuruldu. Sayfada, Uşak hakkında bilgiler ve birbirinden güzel Uşak’ı fotoğraflar yer alıyor.

Gündem

Her toplumda olduğu gibi ilimiz Uşak’ta da hayatın dönüm noktası sayılacak olaylar vardır. Bunlar; doğum, evlenme, kız isteme ve düğün...

Gündem

“Cumhuriyetin 100. Yılında Uşak” kısa film yarışmasına katılmak isteyen yarışmacılar için son başvuru tarihinin 30 Kasım olduğu hatırlatıldı.