Uşak Narkotik Haberleri

Uşak Narkotik haberleri ve güncel Uşak Narkotik gelişmeleri, Uşak Narkotik ile ilgili tüm video, Uşak Narkotik fotoğrafları ve Uşak Narkotik haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Uşak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Gündem

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde...

Gündem

Uşak'ta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda büyük bir başarı elde etti.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu maddelerin yanı sıra ateşli silahlar geçirildi.

Asayiş

Uşak Emniyet Müdürlüğü nakotik timleri gençlerin belalısı metamfetamin (kristal) ticareti yaptığı şüphesi ile bir kişiyi gözaltına aldı.

Asayiş

Uyuşturucu operasyonu haberinin detayları belli oldu. Bir otomobilde yakalanan uyuşturucularla ilgili Uşak Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

Asayiş

Uşak Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda çok sayıda yeşil reçeteye tabi hap ve sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Asayiş

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik timleri tarafından 395 gram metamfetamin ele geçirildiği ve bir kişinin tutuklandığı açıklandı.

Asayiş

Uşak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 2 ayrı opearsyonda yakalanarak göz altına alınan 4 uyşturucu taciri mahkemece tutuklandı.