Uşaklılar Haberleri

Uşaklılar haberleri ve güncel Uşaklılar gelişmeleri, Uşaklılar ile ilgili tüm video, Uşaklılar fotoğrafları ve Uşaklılar haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Tarihi Araştırmacımız Ömer Aşçı bu çalışmasında, “1920 yılı içinde Salihli-Gölmarmara-Alaşehir Hattındaki Garp Cephesi’nde şehit Uşaklıları araştırdı.

Gündem

Bugün Uşak camilerinde verilecek Cuma vaazında “İslam İnandığımız gibi yaşamayı emreder” konusu işlenecek.

Gündem

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sokakta kurban kesmek isteyen vatandaşları uyararak yüklü para cezaları kesileceğini hatırlattı.

Gündem

TUİK yaptığı bir araştırmada, Türkiye’nin il il isim haritasını çıkardı. Bakın Uşaklılar çocuklarına en çok hangi isimleri veriyor?

Gündem

Uşak, Türkiye’de yalnız yaşayan insanların en çok olduğu iller sıralamasında en üst sıralarda yer aldı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü birazdan İç Ege'de yerel kuvvetli Gök gürültülü sağanak Yağış beklendiğini belirterek sele ve yıldırım düşmesine karşı uyardı.

Gündem

TUİK, 81 ilde yaptığı ilginç bir araştırmaya imza attı. Bakın Uşaklıların kızlarda ve erkeklerde hiç sevmediği isimler hangileri?

Gündem

Uşaklılar, çarşıda en çok ne yemeyi seviyor? İlginçtir, Uşak dışından gelenler de en çok Uşaklıların yediğinden yemek istiyor.

Gündem

Uşaklıların severek yediği ve adına ‘espit’ dediği Kanlıca mantarı Pazar tezgahlarında 100 TL’den alıcı bekliyor.