Vefat Haberleri

vefat haberleri ve güncel vefat gelişmeleri, vefat ile ilgili tüm video, vefat fotoğrafları ve vefat haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 2 Eylül 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 23 Ağustos 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Uşak Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığını 30 yılı aşkın bir süredir yapan Şerif Ahmet Kırmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 12 Ağustos Pazartesi  2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama...

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 11 Ağustos  2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Yaşam

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 03 Ağustos 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Yaşam

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 30 Temmuz 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 26 Temmuz 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 16 Temmuz 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Uşak Ticaret Borsası (UTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, babası Tüccar Nazif Sezer’in vefatıyla sarsıldı.

Gündem

Zafer Partisi Uşak İl Başkanı Hakan Savaş’ın annesi Fadime Savaş vefat etti.

Genel

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Mehtap Uysal, evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Genel

Elazığ’da bir kadın, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Gündem

Dün gece saatlerinde Uşak merkezde kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu 19 yaşında bir genç yaşamını yitirdi.

Genel

Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimlerinden biri Ayten Gökçer Kimdir?

Asayiş

TOKAT’TA 2 OTOMOBİLİN KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIĞI KAZA SONRASI HASTANEYE KALDIRILARAK HAYATINI KAYBEDEN FERHAT ÇAKMAK (40), AYNI KAZADA VEFAT EDEN ANNESİNİN...

Gündem

Uşak’ın sevilen şahsiyetlerinden Medikalci İsmail Şentürk'ün genç yaşta aramızdan ayrılması büyük üzüntü yarattı.

Genel

Ersen Martin eski futbolcu hayatını kaybetti

Gündem

İYİ Parti Uşak Teşkilatı 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala beklenmedik bir vefat haberi ile yasa boğuldu.

Gündem

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 01 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Bugün İlimizde Vefat Eden

Gündem

Bugün İlimizde Vefat Edenler

Gündem

Bugün İlimizde Vefat Edenler

Gündem

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 17 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 27 Ocak 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 06 Şubat 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 16 Şubat 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Uşak'ta hayatını kaybeden AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul'un kayınpederi Ali Osman Özcan'ın cenazesi defnedildi.

Genel

SEDAT KILINÇ İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEDAT KILINÇ’IN KAYINBABASI İLYAS SİTTİ HAYATINI KAYBETTİ.

Asayiş

KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE 35 YAŞINDAKİ ŞERİFE İŞİBİL, 8. KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ