Hacettepe Üniversitesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesine göre Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2 inci maddesinin (b) fıkrası uyarınca 2022 Kamu Personeli Puan Sıralaması (B) grubu esas alınarak personel alımı yapacak. İlan edilen pozisyonlar için genel ve özel şartlara başvuruda bulunacak adayların uyum sağlamaları beklenmektedir.

Genel Şartlar:
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.
Affa veya zaman aşımına uğramış, ertelenmiş, para cezasına çevrilmiş veya affa uğramış suçlar hariç olmak.
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.
Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.
Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (Askerliğini yapmış, tecil ettirmiş ya da muaf olmak).
18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak (Doğum tarihi: 1988 (dahil) - 2005 (dahil) aralığında olanlar kabul edilir).
Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatına göre görevinden veya meslekten ihraç edilmemek.
Haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından 7/24 esasına göre belirlenecek saatlerde görev yapma ve gece dahil çalışma şartını kabul etmek.
Sözleşmeli personelin hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Uşak Halk Konutları Pazaryeri kaldırılıyor Uşak Halk Konutları Pazaryeri kaldırılıyor


Özel Şartlar:
İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu ve benzeri engelleri bulunmamak.
Başvuru Şekli, Yeri ve Tarihi:
Her aday, ilan edilen kadrolardan sadece bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
Başvurular, Resmi Gazete ilanı ile eş zamanlı olarak e-devlet platformu üzerinden 29.12.2023 - 12.01.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.


Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçlar:
Başvuru tarihinden sonra yapılan müracaatlar ile istenilen belgeleri eksik getiren ve nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatları işleme alınmayacaktır.
Yerleştirme işlemi, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan adaylar arasından 2022 KPSS (B) grubu ilgili puan türü sıralaması esas alınarak yapılacaktır.
Başvurular incelendikten sonra başarılı adayların isim listesi ilan bitim tarihinden itibaren 7 iş günü içinde Hastane Hacettepe ve PDB Hacettepe adreslerinden ilan edilecektir

Editör: Seher ZEYBEK