Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi

1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İlknur Kovaç Bayraktar, hem hukuk alanındaki eğitimi hem de siyasi kariyeri ile dikkat çeken bir isimdir. İşte, İlknur Kovaç Bayraktar'ın biyografisi ve siyasi geçmişi:

İlknur Kovaç Bayraktar, aslen Makedonya'dan Bayrampaşa'ya göç eden bir ailenin çocuğudur. İlköğrenimini Bayrampaşa Ahmet Haşim İlköğretim Okulu'nda tamamlamış, orta ve lise eğitimini ise Bayrampaşa Rıfat Canayakın Okulu'nda almıştır.

Lisans eğitimine Maltepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nde devam eden Kovaç, buradan mezun olmuştur. Daha sonra Marmara Üniversitesi'nde Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Hukuku eğitimi almıştır.

Siyasi kariyerine 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev alarak başlayan İlknur Kovaç Bayraktar, sahip olduğu bilgi birikimi ve enerjisiyle dikkat çekmiştir. AK Parti'nin Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Kovaç, yerel yönetimdeki deneyimi ve hukuki birikimiyle Bayrampaşa için hizmet etmeye adaydır.

Kaynak: HABER MERKEZİ