İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı kurucularından ve il başkanlarından Naci Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Kudret Sarı, halen İYİ Parti belediye Meclis üyesi adayı olan Engin Savaş, İYİ Parti Uşak Kadın Politikaları eski Başkanı İlknur Açıkgöz ve eski İYİ Partili 20’ye yakın isim; düzenlenen törenle CHP’ye katıldı.

Günün sürpriz ismi ise AK Parti Uşak Teşkilatı Dikiltaş mahalle sorumlularından olarak anons edilen Gülnaz Öztok ve Büyük Birlik Partisi Uşak Teşkilatından Azime Deniz’in CHP’ ye katılması oldu.

“31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kaldı. CHP Uşak İl Örgütü olarak “her şey ülkemiz ve Uşak için” diye çıktığımız bu yolda olumlu olarak ilerliyoruz. Uşak daha güzel yönetilsin ve daha iyi hizmet alsın. Uşak’ı olumlu ve güzel anlamda tüm Türkiye tanısın istiyoruz” dedi.

Iyiprtchp (1)

CHP rozetini İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan’ın taktığı Naci Yıldırım; “Ben genç yaşata ANAVATAN Partisi merkezi ilçe ve il başkanlıkları görevlerinde bulundum. Uşak’a Küçükler Göleti barajını kurup suyu o dönemde getirmiştik. Bugün içtiğimiz su o devirdeki çalışmalarımızla oldu. Doğalgazı da seramik fabrikaları için o dönemde getirmiştik.

Kayaağıl’daki termal su benim en büyük hayalimdi. İnşallah Başkanımız Özkan Bey seçilecek ve hayata geçirecektir. Türk toplumu artık dilenci yerine kondu. Önemli olan şunu bunu vermek değil, iş aş vermektir. Uşak bizim sahip çıkmamız gerekir. Bu seçimi kazanacağız” dedi.

Iyiprtchp (3)

İYİ Parti Uşak eski il başkan vekillerinden Kudret Sarı; Ülkücüyüm ve Atatürk ilkelerine ve kurduğu ilklerine sıkı sıkı bağlayım. İYİ Parti’deki çirkin oyunlara dayanamadım. Sayın Özkan Yalım davet edince CHP Teşkilatının samimiyeti ve Özkan Yalım’ın ayırımcılık yapmayan duruşundan etkilenerek hiçbir menfaat ve mevki gözetmeden buraya geldim” dedi.

Iyiprtchp (4)

İYİ Parti eski Kadın Politikaları İl Başkanı İlknur Açıkgöz de “Ben partimden istifa ettim. CHP’ye girdim. Burada güçlü bir aileyiz. Hayırlı uğurlu olsun. Özkan Yalım ve CHP kazansın. Güçlü bir Uşak olsun” ifadesini kullandı.

23

“AK PARTİ 5 YILDIR HİZMET VERMEDİĞİ İÇİN İSTİFA ETTİM”

AK Parti Uşak Dikilitaş Mahallesi sorumlularından şeklinde anons edilerek davet edilen Gülnaz Öztok’a CHP rozetini de CHP Uşak İl Başkanı Sevin Soyer Yazgan taktı.

Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi

Öztok; AK parti belediyesinin 5 yıldır Uşak için hiçbir hizmet üretmediği için istifa ettiğini ve Uşak’a hizmet edilecekse Özkan Yalım’ın yapacağını düşündüğünü belirtti.

CHP Uşak İl Örgütüne katılım töreni toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Iyiprtchp (5)

Muhabir: SALİH KILINÇ