Aynı zamanda CHP Kurultayında Uşak delegesi olan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, sosyal medya sayfasından bir kutlama ve teşekkür mesajı yayınladı.

Karaoba mesajında; “Geçmişinden bugüne Türkiye’deki siyasi hayata yön veren, yeni ve eski tüm siyasi partilere öncü olan Cumhuriyet Halk Partisi yine kendine yaraşır, tüm dünyaya örnek olacak demokratik zenginlik ve anlayış içinde 38. Olağan Kurultayını tamamladı.

Genel Başkanımız olarak göreve başlayan Sayın Özgür Özel’e başarılar diliyor, Kurultayımızın partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını umuyorum.

Genel Başkan olduğu ilk günden itibaren Kimsesizlerin Kimsesi olan, Cumhuriyetimiz için çalışan; hak, hukuk, adalet, özgürlük ve demokrasiye kendini adayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na partimiz ve ülkemiz için verdiği büyük emekler için çok teşekkür ediyorum.

Kurultayımızı geride bıraktığımız bu andan itibaren Cumhuriyet Halk Partisinin temsilcileri olarak varımız yoğumuzla Yerel Seçimler için çalışmalarımızı ve mücadelemizi sürdüreceğiz.

Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!” ifadelerine yer verdi.

Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK