One More Professıonal Team Kurucusu Mehmet Hacım tarafından organize edilen gecede ekip çalışanları aileleri ile gönüllerince eğlendi.

Gece çiğ köfte partisi ile başladı. Canlı müzik eşliğinde söylenen türkülere eşlik eden ekip çalışanları pistin tozunu attırdı. Daha sonra karaoke yarışmasında yeteneklerini sergiledi. Yarışma sonunda birinci gelen Sedat Mavi, Pearl Master Mehmet Hacım tarafından takdim edilen medikal masaj aleti ile ödüllendirildi.

Geceyi düzenleyen One More Professıonal Team Pearl Master Mehmet Hacım yaptığı açıklamada; “Firma olarak yıllardır bize başarı ile hizmet eden çalışanlarımızın moral ve motivasyonu yükseltmek için ailelerinin de katıldığı çok güzel bir gece yaşadık.

Çalışanlarımızı, bir gecede olsa günlük yaşamın sıkıntılarından uzaklaşmalarını ve aileleri ile mutlu bir gece yaşamasını istedik. Onlar bizim her şeyimiz. Biz büyük bir aileyiz. Onların moral ve motivasyonlarının yerinde olmasını çok önemsiyoruz. Emeklerinden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu güzel aileye katılmak ve ekonomik olarak kazanç elde etmek isteyen vatandaşlarımızı da One More professıonel Team ailesine katılmaya davet ediyorum” dedi.

Yeni bir Uşak Türküsü; “Pınarın başına kurmuş kazanı” Yeni bir Uşak Türküsü; “Pınarın başına kurmuş kazanı”

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK