Uşak Milletvekili Ali Karaoba, yaptığı açıklamada, "Bugün 3 dönem milletvekilliği yapmış ve şu anda belediye başkanı aday adaylığını açıklayacak olan Sayın Özkan Yalım'a başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. 31 Mart'ta Uşak'ın tüm ilçelerinde, beldelerinde ve merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dikeceğimizden hiç şüphemiz yok. Birbirinden güzel aday adaylarımız varken, yapılması en doğru yöntemin sandık olduğuna inananlardanım. Çıktığınız yolda başarılar" ifadelerini kullandı.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Aday adaylığını açıklayan Özkan Yalım, "Uşak Belediye Başkanlığı gibi önemli bir görevi ifa etmek, birlikte şehrimizi yönetmek, halkımızın hak etmiş olduğu refah seviyesini artırmak, konforlu yaşam alanları sunmak, ranta karşı halkımızın yanında olmak, yanlışa karşı doğrunun yanında durmak, liyakati göstermek, hizmeti sunmak için Cumhuriyet Halk Partisinden Uşak Belediye Başkanı olmak için huzurunuzdayım" dedi.

Whatsapp Image 2023 12 16 At 14.11.17

Uşak'ın iyi yönetilemediğini belirten Yalım, "Yaklaşık 15 yıldır iktidar partisinin yönetiminde olan şehrimiz, işinin ehli olmayan yöneticilerimiz tarafından ancak çaba sarf ediliyor ve çalışılıyor. Borç batağında olduklarını yeni yatırım alamadıklarını bahane edip, şikayette bulunuyorlar. Yaklaşık 3 dönemdir milletvekili olarak Uşak'ımızın tüm sorunlarını meclis kürsüsünden en yüksek tonla haykırdım. Şehrimiz için çalışmaya, insanımıza hizmet etmeye devam etmek için belediye başkanlığına adayım. 31 Mart akşamı 6 oklu Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Uşak Belediyesi'nde dalgalandırmak için adayım. Şahlanan bir Uşak inşa etmek için adayım" şeklinde konuştu.

Muhabir: Seher ZEYBEK