Salı gününün konseptini oluşturan atölyenin ilk haftasında, kursiyerlere keyifli bir Japon lezzet serüveni yaşatıldı: Suşi.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Kursiyerler, atölyenin başlamadan önce Japon kültürü ve mutfağı hakkında gerçekleşen eşsiz sohbetle Japon mutfağının sırlarını keşfettiler. Ardından, ellerine malzemeleri alarak pancarlı ve çilekli suşi yapımının inceliklerini öğrendiler.

UKAMER Başkanı İlknur Ertuğrul, etkinlikte kursiyerlerle bir araya gelerek suşi yapımında onlara eşlik etti. Lezzetli ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazanmanın yanı sıra, katılımcıların birbirleriyle kaynaşmasını da amaçlayan etkinlik, renkli ve keyifli anlara sahne oldu.

Etkinlikte hazırlanan pancarlı ve çilekli suşiler, kursiyerler tarafından beğeniyle tüketilirken, sağlıklı beslenme alışkanlıkları konusunda bilinçlenmeleri hedeflendi. UKAMER, Sedirli Oda Atölyeleri aracılığıyla kadınları farklı kültürlerle buluşturarak sosyal etkileşimlerini artırmaya ve birlikte keyifli zaman geçirmelerine olanak tanımaya devam ediyor.

(ECE YILDIRIM / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK