Sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen isimlerden biri olan bankacı Seçil Erzan, son günlerde adını dolandırıcılık iddialarıyla duyurdu. Bankacılık kariyerine Çorlu'da bir bankada 10 yıl şube müdürü olarak başlayan Erzan, daha sonra İstanbul'da şube müdürlüğüne atanmıştır.

İzmir'de Gece Kotkutan Deprem İzmir'de Gece Kotkutan Deprem

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiş ve eğitim hayatını Çorlu Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Kocaeli'de almıştır. 2013 yılında, çalıştığı banka ile Galatasaray arasında yapılan sponsorluk anlaşması sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in finansal danışmanlığını yapmıştır.

Ancak, Seçil Erzan'ın adı dolandırıcılık skandallarıyla anılmaya başlandı. Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yıl boyunca birçok futbolcu, iş insanı ve yakınlarına yüksek para getirisi vaadiyle bir 'fon' tavsiyesinde bulunduğu iddia edilmektedir.

Erzan, spor dünyasında birçok ünlü ismin aralarında bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklu bulunmaktadır. Bankacı Seçil Erzan'ın yaşamı ve kariyeri, şu anda hukuki süreçteki gelişmelerle birlikte daha fazla dikkat çekmeye devam ediyor.

Editör: Seher ZEYBEK