CHP Ulubey İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Saka, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ulubey İlçe Belediye Başkan Aday adayı olmak için başvurmuş bulunmaktayım

Ben Selim Saka 1972 Ulubey doğumluyum. Ulubey ilçemizde ikamet ediyorum. Çiftçilik ve esnaflıkla uğraşıyorum. Bugüne kadar gençlik kolalrından itibaren partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım.  İçe yönetimlerinde bulundum ve CHP Ulubey İlç Başkanlığı yaptım. 2. dönemdir de Siz değerli partililerimin ve ilçe halkımın takdiri ile İl genel meclisi üyesi olarak hizmet etmekteyim.

Bugüne kadar edindiğim tecrübelerimi belediye başkanlığına aktarıp ilçeme himet etmek için aday olmaya karar verdim. Partimizin yetkili organları, değerli üyelerimiz ve Kıymetli Ulubey Halkının takdiri ile aday olarak karşınıza çıktığım takdirde Ulubey Belediyesini CHP’li bir belediye yapmak için var gücümle çalışacağım.

Ulubey halkının hak ettiği hizmeti alamsı kadınların, gençlerin, yaşlılarımızın öncelikli olduğu kamucu hizmet anlayışı ile yaşanabilir alt yapı sorunlarıyla dile gelmeyen bir ilçe olacağının öncelikle sözünü veriyorum.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla kimsesizlerin kimsesi olan bir belediyecilik anlayışı içeriisnde toplumla barışık yüzlerin güldüğü bir Ulubey ilçesi için çalışacağım.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Mahalle muhtaralrımız, STK’lar meslek örgütleriyle diyolog içinde olarak ortak akıl ile yönetilen bir Ulubey’in sözünü vermek istiyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK