Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci: Kariyeri ve Özel Hayatı

Yok Artık Dedirten Olay Yok Artık Dedirten Olay

Sosyal medyanın popüler isimlerinden biri olan Selin Ciğerci'nin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. 4 Nisan 1984 İstanbul doğumlu olan 36 yaşındaki internet fenomeni ve şarkıcı, son dönemde Instagram ve YouTube platformlarında geniş bir takipçi kitlesi edinmiş durumda. Kendi adını taşıyan kozmetik markasıyla da bilinen Ciğerci, çeşitli güzellik ürünlerini satışa sunarak başarılı bir iş kadını olduğunu kanıtlıyor.

Zeytinburnu'nda babasının hazır giyim firmasıyla maddi açıdan üst seviyelere çıkan Ciğerci'nin ailesi, baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu. Ünlü ismin, kendisinden 5 yaş küçük Kaan isimli bir erkek kardeşi bulunuyor. Ciğerci, televizyon dünyasına da adım atmış ve Okan Ünsal adıyla Wipe Out programının 4. sezonunda yer almıştı.

Selin Ciğerci

2017 yılında pop müzik kariyerine başlayan Selin Ciğerci, 2018 yılında şarkıcı Ebru Polat ile "Beş Karat" isimli bir şarkı çıkardı. Ardından 2019 yazında "Hikaye" isimli şarkısına klip çekerek müzik dünyasındaki varlığını sürdürdü. Ancak sadece müzikle değil, aynı zamanda kozmetik sektörüyle de ilgileniyor. "Selin Beauty" adını taşıyan kendi kozmetik markasıyla ürünlerini piyasaya sürüyor.

Sosyal çevresinde Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi isimlerle yakın arkadaşlık ilişkileri bulunan Selin Ciğerci, uzun bir süre futbolcu Gökhan Çıra ile İstanbul'da birliktelik yaşadı. Ancak 2021 yılında ayrılan çift, 5 Ocak 2022'de yeniden bir araya geldi. 16 Mayıs 2022'de ise yeniden dünya evine giren çift, bir kez daha ayrıldı. Ancak son dönemde tekrar bir araya gelen çift, evlatlık aldıkları bir çocukla ailelerini genişletme kararı aldıklarını açıkladı.

Selin Ciğerci'nin renkli kariyeri ve özel hayatı, sosyal medyada geniş bir ilgiyle takip ediliyor. Fenomen ismin, gelecekteki projeleri ve işbirlikleri merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi