Almanya ve Türkiye'de daha önce denenen bir yeniliği ilçemize getiren girişimci Tekin, artan ısınma maliyetlerini göz önünde bulundurarak, Ekim 2022'de başladığı Ar-Ge çalışmalarında büyük başarı elde etti ve ilçemizin Konak Mahallesi Eren Sokağı'nda bulunan üretim hanesinde seri üretime başladı.

Girişimci Tekin, el emeği ile ürettiği elektrikli ısıtıcılar sayesinde ısınma maliyetini düşürdü ve kullanıcıların kurulum yapmadan, tesisat gerektirmeden, dumansız ve katı ya da sıvı yakma derdi olmadan ekonomik bir şekilde ısınmalarını sağlayacak ürünler üretti. Ayrıca, bu yenilikçi ısıtıcılarla hemşerilerini pahalı ısınma meselesinden kurtaran girişimci Tekin, üretim aşamasındaki malzemeleri yerel sanayi esnafından temin ederek ilçe ekonomisine de katkı sağlıyor.

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta

Tekin, taleplere yetişmeye çalışırken, bu girişimini önce bölge sonra Türkiye ve dünya çapında daha da geliştirmeyi planlıyor. Ömer Tekin'in yenilikçi ürünleri, sadece Sivaslı’da değil, tüm Türkiye ve dünya genelinde ilgi görmeye aday gibi görünüyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK