Sivaslı girişinde Denizli istikametine doğru 31 Ağustos İlkokulu karşısında bulunan benzin istasyonuna Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonu kuruldu. İlçede ilk kurulan Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonu, Uşak’tan Denizli, Antalya, Isparta istikametine gidecek sürücülere de hizmet verecek.

Sivaslı (7)

Benzin istasyonuna RST Enerji firmasına ait Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonu kuruldu.

2021 yılında çalışmalara başlayan RST Enerji, yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteriyor. Küresel ölçekte her geçen gün önemi artan yenilenebilir enerji kaynakları gerek temiz gerekse ekonomik olması açısından tüm dünyada oldukça ilgi görüyor. Fosil yakıt kullanımının artması, küresel ısınma ve çevre kirliliği gibi sorunları da beraberinde getirmekte. Öte yandan fosil yakıtların yakın gelecekte tükeneceğine dair yapılan öngörüler, tüm dünyada yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının yaygınlaşmasına neden oluyor. Ülkemiz de coğrafi konumunun avantajı ve dolayısıyla iklimiyle yenilenebilir enerji kaynaklarının çeşitliliği açısından oldukça şanslı bir konumdadır. Uşak Merkez ve ilçelerinde birçok farklı konumda çeşitli markaların Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonu mevcut. Sivaslı’ya Şarj istasyonu da böylelikle kazandırılmış oldu.

Sivaslı (8)

Uşak Merkez ve ilçelerinde bulunan Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonu noktaları ise;

Festiva Outlet DC (Merkez/Uşak)

Hamamboğazı Tesisleri (Banaz/Uşak)

Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.! Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.!

Yalım Park Garden (Sivaslı/Uşak)

Karun AVM (Merkez/Uşak)

Ulubey Kanyonu (Ulubey/Uşak)

Oepsaş (Merkez/Uşak)

Gedik Petrol (Eşme/Uşak)

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası

ArteMola Petrol Ofisi Benzin İstasyonu (OSB Karşısı/Uşak)

Banaz Petrol (Banaz/Uşak)

Karahallı Öğretmenevi (Karahallı/Uşak).

Termo Petrol (Sivaslı/Uşak)

Muhabir: Ece Yıldırım