Sabahın erken saatlerinden itibaren bu konu gündemde oldu. Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetleri çöktü mü? İşte detaylar:

Sosyal medyada gündemde yer alan iddiaya göre Microsoft alt yapısını kullanan pek çok sistemde yaşanan sıkıtı, Microsoft'ta yaşanan global problem dolayısıyla olduğu öne sürüldü.

MİCROSOFT ÇÖKTÜ MÜ?

Microsoft, 18 Temmuz 2024'te başlayan ve bazı kullanıcıları etkileyen büyük bir hizmet kesintisi yaşadı. Bu kesinti, Microsoft 365 ve Azure gibi çeşitli hizmetleri etkiledi. Sorunun, Orta ABD bölgesindeki hizmet yönetim operasyonlarında ve hizmetlerin bağlantı veya kullanılabilirliğinde sorunlara neden olduğu açıklandı. Microsoft, bu kesintiyi çözmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ve kullanıcıları bilgilendirmeye devam edeceğini belirtti.

Mi̇crosoft (1)

İNTERNETTE SORUN MU VAR?

İnternette yaşanan sorun, Microsoft tabanlı yaşanan sorun dolayısıyla meydana geliyor. Microsoft yetkilileri, sorunun çözümü için çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Instagram Kapatıldı mı...! Instagram Kapatıldı mı...!

HTTP/1.1 503 SERVİCE UNAVAİLABLE NEDİR?

HTTP/1.1 503 Service Unavailable, bir web sunucusunun geçici olarak hizmet veremediğini belirten bir hata kodudur. Bu hata, genellikle sunucunun bakımda olması veya geçici olarak aşırı yük altında bulunması durumunda ortaya çıkar. Sunucu, isteği işleyemediğini ancak bu durumun geçici olduğunu ifade eder. Bu hata, kullanıcının daha sonra tekrar denemesi gerektiğini gösterir.

Kaynak: Haber Merkezi