İzmir'de Gece Kotkutan Deprem İzmir'de Gece Kotkutan Deprem

Talas Belediyesi, Üç Ayların başlaması sebebiyle manevi bir atmosfer oluşturmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenliyor. Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören etkinlik, bu yıl da ülkemizin önde gelen hafızlarını ağırlayacak.

Üç Ayların manevi atmosferine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, 2022 Ezan Okuma Dünya Birincisi Muhsin Kara, 2022 Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya Birincisi Adem Bilgetay, Üsküdar Çinili Camii İmam Hatibi Dursun Şahin, Konya Meram Sarraflar Camii İmam Hatibi Mehmet Erarabacı ve Talas Çardakbaşı Camii İmam Hatibi Fatih Demirkoparan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti yer alacak. Ayrıca, Ender Doğan'ın ilahileriyle süsleyeceği program, Talas Girişi SGK yanındaki Erciyes Kültür Merkezi’nde 12 Ocak 2024 Cuma günü saat 19.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Her yıl üç ayların gelişini güzel bir programla idrak edelim ve bunu geleneksel hale getirelim istemiştik. Geçen yıl aynı yerde yaptığımız üç ayları karşılama programına bu yıl da devam ediyoruz. Ülkemizin seçkin hafız ve karilerinin Kur’an’a doyuracağı bu anlamlı geceye tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Katılımcılara manevi bir atmosfer sunmayı amaçlayan etkinlik, Talas halkının yoğun ilgisiyle karşılanması bekleniyor.

Editör: Seher ZEYBEK