Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birlik başkanlığından yapılan açıklamada; “Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak İl Başkanı Sayın Himmet Yaşar, Uşak Belediye Başkanı Yardımcıları Sayın Hikmet Kahraman ve Sayın Mehmet Kurnaz ve Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak İl Teşkilatı, bugün Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Atalay Savaş'ı birliğimizde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında UESOB Yönetim Kurulu Üyemiz Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Abdullah Can, UESOB Yönetim Kurulu Üyemiz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Erkan Börekçi, UESOB Yönetim Kurulu Üyemiz Ziraat Aletleri Nak. Vas. Tam. Esnaf Odası Başkanı Sayın Hamza Keskin ve Değerli Esnaf Odası Başkanlarımızda bulundu.

Kanlıca Mantarı  Tezgahlardaki Yerini Aldı Kanlıca Mantarı Tezgahlardaki Yerini Aldı

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” denildi.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda esnaf oda başkanları, esnafların Uşak’ta yasadığı sorunları aktardı. Toplantının ana konusu yeniden yapılan eski belediye binasında kurulması planlanan “Uşak Yöresel Ürünler Çarşısı” ve esnaf birliği ve odaalrın buraya taşınması oldu.

Ayrıca “Çarşı Uşak” üzerine gelişmeler, esnafın bu konudaki beklentileri üzerine de görüş alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK