Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının üzerinden üç gün geçmesine rağmen çok hızlı hareket ederek çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Belediye Başkanlığının ilk gününde İsmetpaşa caddesi üzerinde binlerce kişiye kendi olanaklarıyla iftar yemeği veren Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, ikinci gününde Dikilitaş Mahallesine giderek yine kendi imkanlarıyla Ramazan pidesi dağıtmıştı.

Yalım’ın üçüncü günündeki icraatı, Atapark içerisinde bulunan ve Uşak merkezinde bulunan en yüksek yapısı 51,5 metre yüksekliğindeki Atakule’yi Yurdumuzun kurtarıcısı ve cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün devasa posterleriyle donatmak oldu.14 Mayıs seçim sürecinde Atakule’ye AK Partili Uşak Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin asılması, Uşak’ta tartışmalara neden olmuş ve yapılan şikayet üzerine Uşak Merkez İlçe Seçim Kurulu tarafından indirilmişti.

Türk Bayrağı zemini üzerinde bulunan Atatürk posterleri, Uşaklı vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı ve olumlu bulundu.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; “Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Uşak’ımızda Atakuleye Belediyemiz tarafından Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk posteri asıldı. Atakule adına yakışır şekilde Atamızla çok daha güzel…

Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsızlığımız, istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ