Bu yıl 2’inci kez düzenlenen Uşak merkez Derbent Köy Şenliği, bu hafta sonu 6 Temmuz Cumartesi ve 7 Temmuz Pazar günleri yapılıyor. Şenlik hakkında bilgi veren Merkez Derbent Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Coşkun, “Bu yıl şenliğimiz oldukça renkli etkinliklere sahne olacak ve ünlü sanatçılar halkla buluşacak.

Şenlik programımıza 6 Temmuz Cumartesi günü, saat 19.00’da Fatih Bulut, ardından da Yücel Otman sahne alıyor.

Şenliğimizin 7 Temmuz Pazar günkü bölümünde Havva Öğüt ve Mehmet Çimen sahneye çıkıyor. Şenliğimizin devam ettiği 2 gün boyunca Uşak Belediyesi Kent Orkestrası, konuklarımıza sürpriz hediyeler vereceğimiz çekilişler yer alıyor.

Pazar günü saat 17.30’da da cirit gösterisi var” dedi.

Derebnt (1)

https://www.yesilsivasligazetesi.com/  İnternet haber Sitesi’ne şenliğe düzenlemelerindeki amacı da açıklayan Merkez Derbent Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Coşkun; Ben ve derneğimiz yönetim kurulu arkadaşlarımızın organize ettiği 2.Merkez Derbent Köyü Şenliklerinde Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesinde çalışan işçi kardeşlerimize, çiftçilerimize köylülerimize bir nebze olsun moral olabilir miyiz? diye yola çıktık. Köyümüzün tanınmasına yardımcı olmak, birlik ve dayanışma duygularını öne çıkarmayı amaç edindik. Katılacak olan tüm Uşak halkını ve çevre il misafirlerimizi keyifli şenliğimize davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak’ın gururu Türkiye 1. Elif’e tebrik Uşak’ın gururu Türkiye 1. Elif’e tebrik

Derebnt (2)

Coşkun, Mende Pazarı Otoparkı, Dikilitaş Millet Bahçesi önünden saat 18.00’den itibaren derbent köyüne servis kaldırılacağını da sözlerine ekledi.

Editör: Seher ZEYBEK