İl Özel İdaresine bağlı müdürlüklerin ve ilgili kuruluşların bütçelerinin kabul edilmesinin ardından  bir teşekkür konuşması yapan Uşak İl Genel meclisi Başkanı Nuri Demir, meclis üyelerine teşekkür etti ve bütçenin hayırlı olmasını diledi.

FED, faizi 50 baz puan indirdi FED, faizi 50 baz puan indirdi

Uşak’ın önünde daha çok yatırım ve katma değeri artıracak bir istikrar dönemi bulunduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir sözlerini şöyle sürdürdü: "2024 yılı bütçesi, bu istikrar döneminin ve Türkiye Yüzyıl’ının bütçesidir. İşçisi, memuru, müdürü, il genel meclisi üyeleri ve kurum amirleri toplumun tüm kesimlerini ve sorumluluk anlarımızın her köşesini gözetmektedir.

2024 bütçesi, insanımızın refahını artırmak başta olmak üzere milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek, güven ve istikrar iklimini tahkim etmek yönünde kullanılacaktır. Köylerimizin potansiyelini en üst düzeyde harekete geçireceğiz."

İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir “ 01 Kasım da başlayan bütçe maratonunun İl müdürleri, Kurum müdürleri İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdare Genel Sekreterinin katılımlarıyla yoğun bir çalışma ile bütçe gerçekleştirdik. Bu görüşmelerde Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri dahil personellerimiz müzakerelere doğrudan katkıda bulundu. Her birine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 2024 bütçesi şehrimize halkımıza hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK