"Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Duada Buluşuyoruz" Programı Leyli Kadir Camii'nde gerçekleştirildi.

Uşak İl Müftülüğü tarafından Kadir Cami'de düzenlenen "Şehitlerimiz ve Mazlumlar için Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Duada Buluşuyoruz" etkinliği büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Mazlum (2)

 Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde eş zamanlı olarak planlanan etkinlik, yatsı namazının kılınması ile başladı. Akabinde tesbihat yapıldı. Yoğun bir katılımla yapılan tesbihat manevi bir atmosfer yarattı.

Mazlum (3)

Program, hafız hocaların Fetih Suresi'ni tilaveti ile devam etti. İl Müftüsü Burhan Çakır ise "Camilerin Medeniyetimizdeki Yeri ve Önemi" başlıklı sohbetiyle katılımcılara seslendi. Müftü Çakır, camilerin birlik ve beraberlik adına taşıdığı büyük önemi vurgulayarak, ümmet olmanın ve dünyadaki mazlumlara el uzatmanın, camilerde bir araya gelerek bütün farklılıkları bir kenara bırakmaktan geçtiğini belirtti.

Mazlum (4)

Uşak’ı da dolandıran sosyal medya dolandırıcıları tutuklandı Uşak’ı da dolandıran sosyal medya dolandırıcıları tutuklandı

Program, İl Müftü Yardımcısı Yusuf Savuran'ın yaptığı dua ve ikramlarla sona erdi. Uşak İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; “Programa rağbet edip camiyi dolduran cemaatimize, öğrencilerimize ve özellikle üniversiteli gençlerimize çok teşekkür ederiz” denildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ