Uşak Seramik, son günlerde sosyal medya ve ulusal basında çıkan haberlere ithafen bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada ise bazı haber kanalları tarafından yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, “Bir süredir sosyal medya ve ulusal basında belirli odaklar tarafından Şirketimiz ve yönetim kurulumuz hakkında yanlış, gerçek dışı ve hukuka aykırı bilgi ve beyanlar paylaşılmaktadır. Son olarak 18.07.2024 tarihinde Habertürk adlı haber sitesinde şirketimiz hakkında "Temmuz ayında yüzde 127 tırmanan hisse hala yükselmeye devam ediyor. Şimdi her iki taraf da şirketin yüzde 51'ini alarak çoğunluk sağlama isteğinde olduğu için alımlar yapıyor. Bu ise hissenin soluksuz yükselmesini sağlıyor." şeklinde bir haber yayınlanmıştır. Anılan haberin şirketimiz ve yönetimimiz açısından gerçeği yansıtmadığını, şirket yönetim kurulunca kamuya açıklanan hususlar dışında pay sahiplerimizce bu tür beyanlara itibar edilmemesi gerektiğini ve şirketimizce bu tarz söylentiler hakkında her türlü idari ve cezai şikayet hakkımızı saklı tuttuğumuzu beyan eder, II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliğinin 9. maddesi uyarınca sayın pay sahiplerimizin bilgisine sunarız.

Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı

Seramik (1)

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.” İfadelerine yer verildi.

Muhabir: Ece Yıldırım