Kayıtlı 209 üyesi bulunan Uşak Veteriner Hekimler Odası 14. Olağan Genel Kurulu’nu Uşak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen başkanlık ve yönetim kurulu üyeleri seçimlerinde mevcut Başkan Veteriner Hekim özgür Uğur ve listesi 2 yıllığına güven tazeledi.

Vetrener 1

Oda üyelerine bir teşekkür konuşması yapan Veteriner Hekim Özgür Uğur; “Uşak Veteriner Hekimler Odası 14. Olağan Genel Kurulu Sonrasında yapılan seçimler de güzel bir katılım ile seçimini yaptı. Tek liste gidilen seçim sonrası 2024-2026 yılları arasındaki 14. Faaliyet döneminde bana ve yönetim kuruluma 6. kez bu görevi layık gören şehrimizde odamıza kayıtlı tüm Veteriner Hekimlerimize güvenlerin den ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Vetrener 2

Yeni dönemde yönetim kuruluna seçilen; Uygun Tuna, Ozan Kızılöz, Sebahattin Kıdak ve Ali Osman Dere ile birlikte mesleğimiz şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Hep söylüyorum. Biz hep birlikte çok daha güçlüyüz” ifadesini kullandı.

Vetrener 3

Uşak’ta konkordato konuşuldu Uşak’ta konkordato konuşuldu

Seçimlerden sonra yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Özgür Uğur (Başkan), Uygun Tuna, Ozan Kızılöz, Sebahattin Kıdak, Ali Osman Dere

Hesap Muarakıbı: Hasan Emrullah Darende, Efkan Gökkurt

Haysiyet Divanı: Hasan Çil, Erdi Kısaoğlu, Halil İbrahim Gürcan, Nebahat Avcu, Haluk Gülhan

Büyük Kongre Delegeleri: Serdar Güvlü, Tolga Gündüz, Salih Sezer, Reşat Çelik, Mehmet Yılmaz

Muhabir: SALİH KILINÇ