Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

Şu ana kadar AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerde Uşak’tan belediye başkan aday adaylığı için başvuran kadın hemşire Nural Damar oldu. Oldukça etkili bir konuşma yapan Damar, Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesinin kızı olduğu belirterek şunları söyledi:

“Mutlu kadın demek, mutlu çocuk, mutlu aile demektir. Toplumun en küçük yapı taşını oluşturan ailelerimizin mutlu olması için belediye olarak elimizden gelen hizmeti vereceğimizin sözünü veriyorum.

Kasabamızın var olan doğasını korumak geliştirmek Kızılcasöğüt sulama göledi etrafını cazibe merkezi haline getirmek görevlerim arasındadır.

Diyeceksiniz ki; “AKP’nin iktidar olduğu bir dönemde bu kadar ekonomik ve siyasi baskının altında CHP’li bir belediye başkanı olarak nasıl hizmet vereceksin?”

Ben de diyorum ki; Atatürk Samsun’a çıktığında halkın yorgun yılgın ve çaresiz olduğu bir dönemde: “Paşam ordu yok”, “Kurulur”, “Para yok”, ”Bulunur”, “Düşman çok”, “Yenilir” sözlerindeki azim ve kararlılık bu hizmetleri yapacağımın sözlerini veriyorum.

Kendime olan inancım sizlerin sevgisi ve güveni ilahi güçten gelen imanımla bu görevi başarıyla ve layıkıyla yerine getireceğime inancım sonsuzdur.”

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK