Paylaşımda, Çarşı Uşak projesi ile ilgili şu bilgilere yer verildi: “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın katkılarıyla Uşak Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen dev proje Çarşı Uşak ile; Çarşamba Pazarı, ayakkabıcılar çarşısı ve eski garajı kapsayan 39.100 metrekarelik alanda eskimişliğin ve karmaşanın izlerini silmeyi, kapsamlı bir ticaret ve sosyal yaşam merkezini Uşak'ın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın katkılarıyla Uşak Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen dev proje Çarşı Uşak ile; Çarşamba Pazarı, ayakkabıcılar çarşısı ve eski garajı kapsayan 39.100 metrekarelik alanda eskimişliğin ve karmaşanın izlerini silmeyi, kapsamlı bir ticaret ve sosyal yaşam merkezini Uşak'ın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

Çarşı Uşak Projesi bünyesinde yeni bir kapalı pazar yerini, otoparkı, dükkanları ve ofisleri barındıracak; dinlenme ve yeşil alanlarıyla sosyal yaşamın güçlendiği bir merkez inşa edilmiş olacak.

Projenin üç etap halinde yapılması planlanmakta olup;

Akbank'tan KOBİ'lere özel kredi kampanyası Akbank'tan KOBİ'lere özel kredi kampanyası

1. Etapta

Mevcut Çarşamba Pazarı ve eski garaj (bir kısmı) bölgesinde tüm pazar esnafına (manav ve tuhafiye) yetecek büyüklükte yeni kapalı pazar yeri, otopark, dükkan ve ofisler inşa edilecektir.

2. Etapta

Mevcut eski garaj (kalan kısım) bölgesinde dükkân ve ofisler inşa edilecektir.

3. Etapta

Mevcut ayakkabıcılar çarşısı bölgesinde dükkân ve ofisler inşa edilecektir.

(SALİH KILINÇ / UŞAK)

Editör: Seher ZEYBEK