Yağmur, babasıyla Uşak Müftülüğüne giderek kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze'deki çocuklara gönderilmek üzere İl Müftüsü Burhan Çakır'a verdi.

Konuyla ilgili Uşak İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; “İl Müftülüğümüze bağlı Ensar Cami 4-6 yaş Yaz Kur'an Kursu'nun minik öğrencilerinden Yağmur, hepimize örnek olacak bir iyilik hareketine imza attı. Küçücük kalbiyle büyük bir iyilik düşünen Yağmur, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze'deki çocuklara gönderilmek üzere İl Müftümüz Burhan Çakır'a teslim etti.

Yagmur (2)

Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

Bu anlamlı bağışı teslim alan İl Müftümüz Burhan Çakır, Yağmur’un bu içten davranışını büyük bir takdirle karşıladı. Küçük Yağmur’u güzel kalbi ve örnek davranışı için tebrik eden Çakır, onu yetiştiren anne-babasına ve hocalarına da şükranlarını iletti.

Yağmur’un bu masum ve yürekten gelen yardımı, hepimize sevgi ve iyilik dolu bir dünya için umut veriyor. Küçük bir çocuğun büyük yüreği, Gazze’deki çocukların yüzünde bir tebessüm olacak. Bu iyilik dolu hikaye, hepimizin kalbinde derin bir iz bırakacak” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ