“Özgür Kocaeli İnternet Haber Sitesi’nde Kenan Meriç imzasıyla çıkan bir haberde Uşakspor’un forma bile alamadan sahaya çıkarak geçen yılki formalarla çıkarak rakibini yenmeyi başardığı ve futbolcuların asgari ücret aldıkları belirtiliyor. 

Kenan Meriç, eski formaların rengine bakarak Uşakspor’un rengini bordo sanış olmalı ki haberinde kırımız siyah olması gereken renkler bordo beyaz yazılmış.

İşte Kenan Meriç tarafından Özgür Kocaeli İnternet Haber sitesinde yapılan haber:

Forması olmayan takıma yenildiler

Cumartesi günü Derincespor’u deplasmanda 1-0 yenen, ligde ilk galibiyetini alan Uşakspor’un bu başarısında bir dram vardı. Bu sezon ekonomik sıkıntı yaşayan Uşakspor’un bu sezon takıma forma bile alamadı ortaya çıktı. Bordo-Beyazlı ekip, geçen yıl giydikleri formalarla sahaya çıktılar.

FORMALARININ ARKASINI BANTLAYIP İSİMLERİNİ YAZDILAR

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Uşakspor’u geçen yıl Ural Aküzüm isminde iş insanı satın aldı. Şehir dışından birinin satılmasına Uşaklılar pek sıcak bakmamış. Geçen yıldan başlayan ekonomik sorunlar bu sezonda devam etmiş. Bu sezon kadrosunda bulunan hiçbir futbolcusuna transfer ücreti veremeyen Uşakspor, oyuncuların asgari ücretle oynadıkları öğrenildi. Öyle ki, takıma bu sezon spor malzemesi bile alınmamış. Cumartesi günü Derincespor ile oynanan maçta giyilen forma da geçen yıldan kalma. O formaların isim kısmına bant yapıştırılmış, bu sezonki oyuncuların isimleri yazılmış. İşte bu şartlarda sahaya çıkan Uşakspor, Derincespor’u 1-0 yendi, çok büyük bir sevinç yaşadı. Aslında bu sadece bir galibiyet değil, aynı zamanda inancın da zaferiydi.

(SALİH KILINÇ /HABER)

Editör: Seher ZEYBEK